maanantai 29. huhtikuuta 2013

Teatterin harrastamisessa tärkeintä on hauskanpito

Emma, Saksa

Yksi rakkaimmistani harrastuksistani on teatteri, ja sen vuoksi aloitin sen täällä Saksassakin. Olen kahdessa eri teatterissa, toinen on pienempi harrastelijaryhmä jossa teemme paljon improharjoituksia, toinen on Gärtnerplatztheater Jugendgruppe, kaupunginteatterin nuorisoryhmä. Jugendgruppen kanssa teemme musikaalin, ja saamme opetusta teatterialan ammattilaisilta. Ryhmässämme on noin kolmekymmentä 13-20 -vuotiasta nuorta.

Teatterin harrastamisessa on vain hyviä puolia. Ensinnäkin se tukee kielen oppimisessa ja sieltä löytää takuuvarmasti uusia ystäviä. Teatterissa saa rohkeutta ja oppii ilmaisemaan itseään paremmin. Ennakkoluuloilla ei ole myöskään sijaa teatterimaailmassa. Ja tärkeintä: Spaß haben, hauskanpito.

Meillä on heinäkuun lopulla esitykset, ja osittain sen vuoksi olen pidentänyt vaihtovuottani kuukaudella. Olen jo valmiiksi todella innoissani, meillä tulee olemaan upeita tanssi- ja lauluesityksiä.

Jos mietit vielä, mitä tahtoisit harrastaa vaihtovuotenasi, voin lämpimästi suositella teatteria. Ollakko vai eikö olla? No todellakin!

Liebe Grüße aus München, Emma

Ps. Kuvat ovat Gärtnerplatztheaterin Jugendgruppesta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti